ingredienser
| 4 bit(ar) | ||
| 1,5 dl | ||
| 8 st | ||
Guacamole | ||
| 0,5 st | ||
| 2 st | ||
| 3 st | ||
| 2 msk | ||
| 1 st |
| 3 msk |
| 0,5 tsk |
| 2 krm |
| 4 dl |
Tillagning
Marinera fisken i någon timme i kylen.
Guacamole:
1. Ta bort kärnhusen ur tomaterna och tärna tomaterna fint. Dela och gröp ur avokado. Lägg dem i en skål tillsammans med limesaften och mosa med en gaffel.
2. Tillsätt vitlök, lök, bönor, koriander, tabasco och salt och peppar.
Trä upp fisken på pinnar och grilla ca 5 minuter runtom. Servera spetten med bönguacamolen.
Guacamole:
1. Ta bort kärnhusen ur tomaterna och tärna tomaterna fint. Dela och gröp ur avokado. Lägg dem i en skål tillsammans med limesaften och mosa med en gaffel.
2. Tillsätt vitlök, lök, bönor, koriander, tabasco och salt och peppar.
Trä upp fisken på pinnar och grilla ca 5 minuter runtom. Servera spetten med bönguacamolen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar