tisdag 10 maj 2011


1 st  
1 dl  
1 st  
1 st  
90 gram  
50 gram  
1 dl  
2 tsk  
2 tsk  
2 msk  
2 dl  

Tinas supersalladTillagning

1. Skölj och skär broccolin i tunna strimlor, ta med stjälken
också. Koka upp saltat vatten. Lägg i broccoli och koka i två minuter. Häll av vattnet och skölj broccolin snabbt med kallt vatten.

2. Skölj och koka sedan quinoa
i saltat vatten under lock, det tar ca 15 minuter.

3. Skär avokadon i tärningar.
Pressa citronen över avokadon. Salta.

4. Mixa persilja, mynta och hälften av broccolin med oljan. Smaksätt med senap och soja. Blanda med quinoa.

5. Blanda resten av broccolibitarna
med krasse, avokado
och quinoaröran. Toppa
med frön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar